Hola amics modelistes.

Des del Baluard ja us vam dir que si teníem alguna novetat especial sobre el concurs us donaríem avís. Doncs bé, tenim una notícia que a nosaltres ens alegra molt i que esperem que als amants de la categoria de Fantasia us motivi i animi encara més a participar en el concurs.

La notícia és que després d’unes conversacions amb una important empresa del món de les miniatures, hem arribat a un acord de patrocini del premi Best of Show de Fantasia. El patrocinador en aquesta edició (i esperem, si és possible, que en següents edicions) no és altre que el reconegut grup CMON (Coolminiornot).
 
que donarà un premi especial a la millor figura del concurs de Fantasía.El premi consisteix en un bitllet d’avió d’anada i tornada a Chicago (no inclou hotel), supeditat a la participació del concurs Crystal Brush, el concurs propi de la companyia que se celebra en aquesta ciutat nord-americana.
 
Els detalls més específics (compra de bitllet, dates, etc) seran donats al guanyador per Cmon en el seu moment.

Des del Baluard volem agrair aquesta especial col · laboració a Coolmini i esperem que això sigui una motivació més per a vosaltres per anar a Girona, al Soldat de Plom.

També volem anunciar-vos que Coolmini, com distribuïdora de múltiples marques de miniatures, i pel fet que a Girona no hi ha fira comercial, us facilita les següents adreces de contacte per si esteu interessats en adquirir alguna de les seves molt interessants figures del seu catàleg:

aina@coolminiornot.com
+34 699196048
Ells seran al concurs i s’han ofert a apropar els vostres encàrrecs per un lliurament en mà. Tindreu informació més extensa a través de les adreces.

Res més de moment amics. Només dir-vos que esperem ja ansiosos la ràpida arribada del Soldat de Plom!! … Us esperem!